Saturday, March 19, 2005

Epätavallinen teekuppi älähtää jälleen

Neljän tunnin kuvaussessio takana ja pussi karamellia. Tässä tämän illan ilontuottajani.

Tällä hetkellä armoitettu tuotantoryhmämme kuvaa erään tutun ihmisen elämäntarinaa, mutta mikä hienointa, tällä kertaa pääsemme leikkimään Tarantinoja. Käsikirjoittaja/Ohjaajamme, jrepo on kirjoittanut mielenkiintoisen epäkronologisen käsikirjoituksen täynnä hiihtoa, suksivoidetta ja erotiikkaa (no ehkei erotiikkaa).

Ja asiaan.

Yksi asia on viime aikoina vaivannut minua. Jostakin syystä tuntemani ihmiset vähättelevät verenluovutuksen tärkeyttä. Itse kuulun Punaisen Ristin aktiivisiin verenluovuttajiin (2 kertaa takana, aikomus käydä niin usein kuin mahdollista). Eikö kuitenkin leikkauksissa tarvita jatkuvasti verensiirtoa? Kuvitellaanpa, että sairaalassa tehdään teho-osastolla keskimäärin 10 leikkausta päivässä. Jokainen näistä tarvitsee n. litran verta, eikä pussitettu veri säily kovinkaan kauan. Siksipä pidän pientäkin, ehkä merkityksetöntäkin panostani asiassa suuressa arvossa. Itse asiassa minusta on vähän ristiriitaista, että samaan aikaan voivottelen liikakansoittumista ja silti käyn luovuttamassa verta.

No, aina ei voi voittaa.

Tänään katson: B5 Season 2

2 comments:

JRepo said...

Miksi sinä Visa valehtelet, en minä teen Tarantinoja vaan Tarantino tekee JRepoja...

Minähän olen aktiivi verenluovuttaja, vereni on niin aktiivinen kaikista lääkkeistäni, että se suorastaan hyökkää normaalin veren kimppuun. Jaah, eli eivät anna enää luovuttaa, mutta muutamaan kertaan kerkisin.

sHANze said...

Etkö ollenkaan ajatellut niitä poloisia jotka joutuvat pitämään vertasi sisällään?